Het crowdfund-project is geslaagd en de cd is in de maak! Toch is doneren nog steeds mogelijk; de opbrengst gaat naar de promotie van het album. Iedere donatie, hoe klein ook, kan op mijn grote dankbaarheid rekenen. En je kunt ook 'gewoon doneren'. Maar hiernaast zie je wat je terug kunt krijgen voor je donatie:

 

Doneer 10 euro of meerJe krijgt de cd digitaal.
Doneer 25 euro of meerJe krijgt de cd gedrukt met een hoesje met een persoonlijk bedankje thuisgestuurd.
Doneer 60 euro of meerJe krijgt 1 gesigneerde + 2 extra cd’s en een ‘met dank aan’ vermelding.
Doneer 100 euro of meerJe krijgt 1 gesigneerde + 5 extra cd’s en een ‘met speciale dank aan’ vermelding.
Doneer 300 euro of meerJe krijgt 1 gesigneerde+ twee extra cd’s en een kort (15/20 min) solo optreden van mij (excl. reiskosten).
Doneer 1000 euro of meer; je kunt kiezen tussen:-Ik schrijf een lied voor je dat ik kom spelen (bijvoorbeeld bij een ceremonie), excl. reiskosten. Of;
-De hele show met de muzikanten in je huis of andere door jou geregelde locatie. Excl. reiskosten maar inclusief geluidsversterking tot 80/100 man.

Ik heb een aparte rekening geopend voor de donaties; (NL14 RABO 0) 1182.778.20, (BIC: RABONL2U) t.n.v. A.L. De Schepper. Vermeld wanneer je overmaakt als opmerking minstens je e-mail of 'gewoon doneren' wanneer je geen tegenprestatie wenst. Je kunt daar ook het postadres voor het versturen van de cd invullen. Gegevens kunnen ook hier worden aangevuld. En Ik accepteer nu ook bitcoins.

Doe mee met de cd van Jesje!13fLmeZ5i1mT8oJ1WyGPm9i8NuDQXnRYnE
0.025 BTC
Wanneer je een live optreden wilt vermeld dan alvast hoe en waar je dat wilt. Heb je een bedrijf dat je graag op een positieve manier onder de aandacht wilt brengen ? Neem dan contact op om de mogelijkheden tot sponsoring te bespreken via .


Boven alles wil ik graag dat de mensen die mijn liedjes mooi vinden en steeds naar een cd vragen goede en professionele opnames thuis kunnen luisteren. Die opnames kunnen er ook voor zorgen dat de liedjes meer op de radio gedraaid kunnen worden, dat er leuke clips bij kunnen worden gemaakt die rond kunnen gaan op youtube, kortom; dat meer mensen de liedjes kunnen leren kennen. Omdat ik echt iets moois wil maken dat past heb ik best een tijd gewacht op de juiste omstandigheden om aan mijn c.d. te werken. En die kwamen. Donateurs worden uiteraard op de hoogte gehouden van de voortgang van de opnames!